Blog

02.11.2020 - 2 year(s) ago

Iz Cosmetic Lab-a stižu 05. novembra 2020. godine dva nova parfema iz jesenje kolekcije 2020 koja će vas opčiniti već na prvi kontakt u elegantnim bočicama od 34 ml. Parfem je uvek ono malo što menja sve.

Parfem Sin Tu Amor & Flamma

Parfem Sin Tu Amor je neobičan spoj različitih, a u isto vreme skladnih mirisa. Lagani parfem koji na prvi kontakt ostavlja utisak ružičastog bibera, cveta pomorandže, breskve i mandarine, osvojiće vas momentalno. Srednja nota je obogaćena mirisom kafe, jasmina, ljiljana i đurđevka. Miris koji će vas pratiti u stopu na svakom vašem koraku u nove pobede je bazna nota, odnosno najjače arome koje dominiraju u parfemu Sin Tu Amor su vanila, pačuli, amber i vetiver.

Parfem FLAMMA koji je dizajnirala prelepa Dragana Moles, operski pevač, koji može da otpeva celu ariju dubeći na glavi, profesor muzike, humanista i dobrotvor, majka, supruga i gladijator br. 1 na svetu u muškoj i ženskoj konkurenciji. Izazov je bio kreirati parfem za damu tog profila.

Pri otvaranju bočice obasuće vas mirisi mandarine, ružičastog bibera i brusnice. U srednjoj noti može se osetiti geranijum, kakao, crna ljubičica i ruža. Bazna nota koja će zaludeti svakoga u vašoj okolini je sačinjena od mirisa pačuli, vanile i ambera.

Zabeležite 05. novembar da poručite na vreme jer su parfemi toliko neodoljivi.

Želite da napravite svoju kreaciju?

Cosmetic Lab nudi mogućnost da izrazite svoju individualnost učešćem u kreiranju personalizovanog parfema samo za vas zajedno sa timom Cosmetics Lab-a. Oslobodite maštu i ostavite jedinstveni mirisni trag po čemu će vas prepoznati. Istakli bismo da nakon kreacije, vi ste jedini vlasnik formulacije i možemo ga prodavati isključivo vama.

Ko smo mi?

Cosmetic Lab je osnovan sa ciljem da postane lider u proizvodnji visokokvalitetnih EDP i EDT u Republici Srbiji i Regonu. Drugačiji smo od drugih jer naši parfemi nastaju kao plod saradnje sa uspešnim i interesatnim ljudima iz Srbije. Muški parfemi i ženski parfemi koje mi pravimo su originali i svaki je specifičan i poseban jer je inspirisan osobom kojoj je namenjen.

Cosmetic Lab koristi visoko kvalitetni repromaterijal za proizvodnju kozmetičkih proizvoda i ambalaže koji su u saglasnosti sa direktivama EU vezano za proizvodnju kozmetike. Proizvodnja parfema visokog kvaliteta po najstrožijim zdravstvenim i sanitarnim propisima.

Stalno unapređujemo kvalitet naših proizvoda za koje posedujemo sve neophodne zdravstvene sertifikate. Naš cilj je da učestvujemo u procesu povratka pravim vrednostima.

Vratimo se zajedno pravim vrednostima i nezaboravite 05. novembra stižu Sin Tu Amor i FLAMMA by Dragana Moles u prodaju.

Komentari

    Nema komentara

Parfemi

Opisi naših parfema